Tijdelijke oplossing

Heeft jouw organisatie behoefte aan een tijdelijke oplossing voor de rol van Business Controller of Finance Manager? Of is er door een beperkte bezetting als gevolg van ziekte, zwangerschap of piekperiodes behoefte aan een ervaren Controller? Ik kan ondersteunen op interim basis.

Met meer dan 10 jaar ervaring als financial zal ik snel mijn weg vinden in jouw organisatie zonder dat daar een lang inwerktraject aan vooraf gaat. Tevens ben ik breed inzetbaar. Van Finance Teamlead tot Business Controller.

Meerdere tevreden opdrachtgevers gingen je al voor.

Lees hier referenties van vorige opdrachtgevers

Herken je de volgende problemen?

  • Tijdens de piekmomenten van het jaar is er te weinig capaciteit om zaken als budget, forecast of jaarrekening op te pakken. Hierdoor moet er meer gevraagd worden van het Finance team dan ze eigenlijk aan zouden kunnen.

  • Door een toenemende vraag vanuit de moedermaatschappij of tegenvallende resultaten nemen de financiële vragen toe. Waarom gaat het zoals het gaat? En wat is het verschil met vorig jaar? Bij welke klanten realiseer ik andere marges?

  • Het Finance team komt niet toe aan structurele verbetering van de financiële processen. Men weet niet waar te beginnen. Hierdoor loopt de financiële afdeling constant achter de feiten aan. Een grondige analyse én structurele verbetering is echt noodzakelijk.

  • Iedereen ‘doet z’n ding’ maar er wordt niet echt samengewerkt binnen de financiële afdeling. Er is veel druk en te weinig tijd om er een echt team van te maken. Daarbij zou je het liefst willen dat het team meer zelfstandig zou kunnen werken.

  • Er is geen grip op de projecten en er is weinig kennis over verantwoording van subsidieprojecten. Hierdoor is de organisatie niet alleen niet in control maar de organisatie heeft het idee ook geld mis te lopen.

  • Een groot project binnen jouw organisatie zorgt voor extra benodigde capaciteit om de normale business gewoon door te laten gaan.

Allemaal vraagstukken die ik voor jouw organisatie kan oplossen. Ik ga voor een structurele verbetering van het Finance team en van de financiële processen. Met mijn enthousiasme en begrijpelijke taal realiseer ik op korte termijn resultaten waar de organisatie op de lange termijn veel plezier van zal ondervinden.

Of het nou onder de titel ‘Finance Manager’ of ‘Business Controller’ is, ik hecht weinig waarde aan de functietitel. Des te meer aan het structurele resultaat dat we samen zullen behalen. Ik deel graag mijn CV met daarin details van gerealiseerde interim-opdrachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laten we een (digitale) bak koffie drinken.

Ja, ik wil graag een afspraak