Teamontwikkeling

Heeft jouw team moeite om de financiële processen te stroomlijnen en lukt het maar niet om de administratie- en controllingstaken op tijd af te krijgen? Ik help jouw team met het structureel verbeteren van de productiviteit en geef op een begrijpelijke manier uitleg over de richting die we met elkaar op willen.

Door middel van een bewezen aanpak bekijken we samen met het team waar de uitdagingen liggen. Dit bekijk ik vanuit een breed Finance perspectief. Uit ervaring en onderzoek zijn er een aantal factoren die een belangrijke rol spelen om te komen tot een financieel team dat echt toegevoegde waarde levert aan de organisatie.

Cruciale factoren van een Finance Team

  • Verbeteren van de financiële functie

  • Rolduidelijkheid

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Strategische rol

  • IT-focus

Een combinatie tussen gedrag, processen en IT.

In 4 stappen naar een financieel TOP-team

Uitermate geschikt voor teams in ontwikkeling

Deze teamontwikkeling is uitermate geschikt voor teams in ontwikkeling. Tevens blijkt uit mijn ervaring dat ook financiële teams die al geruime tijd met elkaar samenwerken behoefte hebben aan een nieuwe dynamiek. Een gedegen teamontwikkeling gericht op inhoud en gedrag zal hier zeker bij helpen.

De geschetste aanpak is eenvoudig op te schalen naar de gehele financiële afdeling.

Doordat de input veelal vanuit het team en de afdeling komt is de investering relatief klein en daarmee het rendement hoog.

Wil je weten hoe jouw team weer optimaal kan functioneren en meer toegevoegde waarde kan leveren voor de organisatie? Laten we een bak koffie drinken en ik deel je mijn inzichten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Finance Team?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw team te bespreken.