Referenties

In de afgelopen 10 jaar werkte ik met veel mensen samen. Van Financials tot Business Unit Managers en van CFO’s tot medewerkers op de administratie. Om een indruk te krijgen hoe mensen die met mij hebben gewerkt mij typeren, heb ik een aantal referenties verzameld. Heb je behoefte om eens direct van iemand te horen hoe ik financiële verandervraagstukken heb aangepakt en hoe ik bijvoorbeeld een team motiveer? Neem gerust even contact met mij op en ik zorg dat ik je verbind met een van mijn eerdere opdrachtgevers.

Stef is in staat om je verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Waar je hem inhuurt voor een ‘klus’, is hij voortdurend bezig de kwaliteit van het team en het bedrijf te verbeteren. Met zijn persoonlijke kwaliteiten weet hij mensen te boeien en veranderingen in gang te zetten. Hij toont leiderschap en is uitermate geschikt om als CFO/financieel directeur leiding te geven en een bedrijf daarmee verder te helpen.

Bert de Gans - CFO, Pokon Naturado B.V.

Stef heeft een sterke drive om zaken grondig aan te pakken, te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. Daarbij is hij op zoek naar waarde en betekenis, in mijn ogen belangrijke kenmerken van business control. Innemende persoonlijkheid die verbinding zoekt, slim, snel, gaat stevig voor de bal met respect voor de schenen van een ander.

Lewalt Eland - CFO, Royal GD Animal Health BV

Stef brengt op een menselijke manier inzicht in structuur en processen, werkt super gestructureerd en heeft een open en positieve instelling.

Yves de Lille - CEO, Evergreen Garden Care Belgium

Stef is een uitstekende business controller; altijd ondersteunend aan de business, maar indien nodig ook op een professionele manier streng naar diezelfde business. Hij is snel van begrip, scherpzinnig, altijd hulpvaardig en dat maakt hem een business partner waarmee het plezierig samenwerken is.

Jeroen Jonker - Business Unit Manager, Kuehne + Nagel

Zoek je iemand die je brengt tot de juiste inzichten in jouw business en operatie middels financial analyses? Dan zit je bij Stef goed! Mijn steun en toeverlaat voor sturingsinformatie.

Gerard Vos - Site Manager, Kuehne + Nagel

Ik waardeer Stef om zijn menselijkheid, geduld, empathisch vermogen, rust en vriendelijk. Je bent als Finance man daadwerkelijk geïnteresseerd in de zaken en verhalen achter de cijfers. Deze kennis gebruik je ook bij volgende gelegenheden. Je bent altijd goed voorbereid en ook bereid om naar ideeën van anderen te luisteren.

Sales Manager, Pokon Naturado BV

Ik waardeer jouw manier van communiceren, met zowel je Finance collega’s als met management en directie. Je bent een stevige gesprekspartner maar altijd met behoud van respect. Je weet de connectie hierbij dus ook goed te leggen. Je combineerde op een fijne manier samenwerking en plezier in het werk met professionaliteit en je kon, onder druk, verbeteringen door kunnen voeren. Je hield hierbij altijd oog voor de persoon.

Ton van Vliet - Finance Manager, Pokon Naturado B.V.

Het is erg prettig om te merken dat je duidelijk bent in je communicatie, dat je structuur aan kunt brengen. Ook je hulpvaardigheid is bijzonder. In mijn beleving heb je je de afgelopen tijd niet alleen een zeer kundig business controller, maar ook een echte leider getoond. Het was bijzonder om te zien hoe je vanuit een hulpvaardige houding Controlling naar een hoger level hebt weten te brengen. Kortom: een waardevolle toevoeging voor het team.

Erik Westerink - Assistent Controller, Pokon Naturado B.V.

Echte Finance specialist en kijkt verder in het proces. Heeft goed overzicht over (totaal) bedrijfsprocessen, zo ook over HR/ mensenkennis.

HR Manager, EGCN B.V.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden hoe ik jouw organisatie verder kan brengen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Ja, ik wil contact