Grip door ervaring

Een gedreven professional met ruime ervaring in Finance. Verwacht van mij niet bepaald een standaard financial. Sterk in het opzetten en professionaliseren van de financiële afdeling. Met veel enthousiasme ben ik in staat om de gewenste verandering teweeg te brengen. Tevens heb ik het vermogen om een nieuwe omgeving snel eigen te maken en makkelijk contact te leggen met belangrijke stakeholders. Door een open houding en een prettige manier van communiceren pas ik mij in elke omgeving makkelijk aan.

Mijn toegevoegde waarde is het structureel verbeteren van financiële teams. De persoonlijke aanpak en coaching zorgen ervoor dat ik het beste uit de medewerker haal. Vul dat aan met een aantal praktische tools om samenwerking te bevorderen en financiële teams gaan nog effectiever samenwerken. Hier haal ik veel voldoening uit.

De afgelopen 10 jaar heb ik tevens brede ervaring opgedaan in commercial- en projectcontrolling binnen diverse branches met daarbij de focus op het verbeteren van het ‘commercieel denken’ van de organisatie.  Ik maak eenvoudig de brug tussen sales, operations en finance. Mijn werkwijze is gericht op verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende bedrijfsonderdelen waardoor er een structurele verbetering tot stand komt.

Doordat ik mijn visie op finance kan vertalen in heldere doelen en maatregelen blijft het voor iedereen begrijpelijk. Dát is mijn kracht!

Specifieke branche ervaring

Samen bereiken we meer!

“Financiële veranderingen worden nooit door één persoon gedaan, ze worden gedaan door een team van mensen. Daarbij ben ik er van overtuigd als we deze verandering makkelijk en begrijpbaar maken, dat iedereen Finance leuk gaat vinden.”

Stef Bosgoed