Advies voor starters en ZZP’ers

Heb je de knoop doorgehakt en ben je voor jezelf begonnen? Dat is een wijs besluit! Maar hoe nu verder? Welke administratieve verplichtingen heb ik en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik straks genoeg geld ga verdienen? Zo twee vragen die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Ik help je graag met het opstarten van je onderneming of om te starten als ZZP’er. Ik zorg ervoor dat je de juiste financiĆ«le beslissingen maakt.

Ik kan je helpen met de volgende zaken:

  • Inrichten van je (online) administratie zodat je deze zelf kunt beheren;
  • Het maken van een financieel plan;
  • Alle bijkomende startersvraagstukken zoals het juiste uurtarief, auto van de zaak, btw-aangiftes, etc.;
  • Sparren over je onderneming.

Omdat ik als geen ander weet wat het is om over die drempel te stappen en het gewoon te doen heb ik een speciaal starterstarief dat ervoor zorgt dat jouw investering minimaal is en je zo een vliegende start kunt maken met je onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden hoe ik jou een vliegende start als ondernemer of ZZP’er kan bezorgen ?

Laten we een bak koffie drinken.

Ja, ik wil een afspraak